Forfatter, historiker, foredragsholder

Foredrag

Jeg holder gerne foredrag og optræder i mange forskellige sammenhænge. Jeg har dog også en familie og et fast arbejde, så der er desværre grænser for, hvor mange foredrag jeg kan magte, men ring til mig på 2137-4552 – så finder vi ud af noget.

Mine foredrag er højtråbende, morsomme og engagerede. Jeg mener, at det levende ord faktisk skal være levende og der er fuldt tempo fra start til slut. Der gives garanti mod kedsomhed og jeg lover, at verden ser anderledes ud, når jeg er færdig.

Jeg kører gerne til hele landet (og udlandet) og er ikke bleg for at tage emner op, som jeg ikke nødvendigvis har arbejdet med tidligere. Jeg er ikke den billigste foredragsholder på markedet, men jeg er en stor tilhænger af, at prisen er rimelig – både for mig og for jer.

Foredrag:

Har demokratiet en fremtid, Struensee  – helt eller skurk, Ulfeldt, Griffenfeldt, Struensee, Estrup og Scavenius – Danmarkshistoriens skurke,  Danmarkshistorien på en time , Den gode historie – at fortælle historier, De sjove konger – med Se & Hør gennem 500 års kongerække, Danmarks herregårde – en beginners guide, Reformation – eller hvorfor du altid har dårlig samvittighed, Europas historie på en time, Oplysningstiden, Landboreformerne, Den danske enevælde – oplyst eller diktatorisk, Straf og tugt i Danmarks Historie, Sangaften eller noget helt syvende – ring og hør nærmere!